ŞANLIURFA / SİVEREK - Sislice İlkokulu

Sislice İlkokulu

Sislice Köyü/Sislice mezrası Siverek/Şanlıurfa
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, Ben değil biz olarak hareket etmek, Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, Öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
Misyon
Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, Okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, Düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, Başkalarının düşüncelerine saygı duyan, Aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, Zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, Paylaşmayı bilen, Yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, Doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, bireyler yetiştirmektir.
okuma-yazma oranını yükseltmek.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08.30 - 13.55
kalorifer
Ulaşım
Ulaşım rahat ve kolaydır. İsteyen öğretmenler servis aracı ile ulaşım sağlamaktadır.
Öğretmenlerimize ait servisimiz mevcuttur.
Yerleşim Yeri
köyümüz taşlık bir alana kurulmuş olup bağcılık ,hayvancılık ve tarım faaliyetleri yapılmaktadır.
Şanlıurfa il merkezine 105 km , Siverek ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.
/Okulumuz Hakkında / içerik bilgisi ekim 20223 itibariyle güncellenmiştir.